BIN - 2w1 TERMOMETR DO PIEKARNIKA I PIECZENIA
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.
Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca.
W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
- Zakres temperatur od 35°C do + 100°C; +50°C +300°C
- Tolerancja błędu do ok +/- 2°C
Wymiary sondy:
- długość 12 cm
- średnica 0,4 cm
Cechy:
- Długość - 5.2 cm
- Szerokość - 5.2 cm
- Wysokość - 14.8 cm
- Masa - 34.0 g
- Jednostka wyświetlania temperatury - tylko °C
- Kolor tarczy - biała
- Rodzaj - analogowe
- Sonda - szpilkowa
- Zakres pomiaru temperatury [°C] - od 50 do 300